icon clock22.06.2017
icon eye27
Культура Фото

Завершальний акорд випускників Виноградівської ДШМ ім. Б. Бартока

Особливе, до щему душі хвилююче свято, якого немає в жодному календарі, відбулося минулої п’ятниці в залі міського будинку культури – прощальний, випускний вечір зібрав випускників Виноградівської ДШМ ім. Б. Бартока, їхніх батьків, викладачів та гостей. На святі юності зустрілися біль розлуки і світлі надії, сум розставання зі школою і радість зустрічі з майбутнім. Схвильованими були й ті, хто впродовж 8-ми років вів винуватців урочистостей нелегкими стежками знань, хто вчив грати, співати, малювати, відкривав для них чудесні світи музики, мистецтва, танцю – їхні вчителі. Відтак з вітальним словом до випускників школи мистецтв звернувся начальник відділу культури РДА Василь Югас.
А тим часом випускники поринули в світ спогадів, адже на екрані – світлини, які зафіксували кращі моменти їх шкільного життя. Приємний сюрприз, який надовго запам’ятається їм, підготували для них їхні викладачі – чудовий концерт з музикою та гумором. У свою чергу, випускники підготували креативну святкову програму з інсценівками, піснями і танцями. Звучали сердечні слова подяки від імені батьків та випускників.
…І ось настав хвилюючий момент, до якого вони йшли довгих  8 років – вручення свідоцтв. Їх отримали 39 випускників школи та 5 випускників студії «Центру естетичного виховання».  Приємну місію виконали директор Виноградівської ДШМ ім. Б. Бартока, заслужений працівник культури України Віктор Марушка та його заступник Наталія Сорводі. Звучали щирі привітання та напутні слова. А насамкінець, під завісу свята зі сцени лунало дзвінке багатоголосся. Випускний вечір став завершальним акордом всіх років навчання. Незабаром світанкова зоря покличе випускників у незвідані далі, а поки що вони вигравали всіма гранями своїх талантів, так майстерно відшліфованих їхніми викладачами.
Ганна КОБАЛЬ