icon clock04.04.2024
icon eye71
Новини

За добу у Виноградівській тергромаді виникли дві пожежі.

Перша пригода сталася 3 квітня у надвірній споруді 52-річної мешканки с. Підвиноградів на вул. Новій. Загоряння виникло пообіді після того, як жінка почала готувати їжу на саморобній пічці й, залишивши без нагляду на опалювальному приладі каструлю, подалася в село. Полум’я в споруді помітили сусіди, про що негайно сповістили рятувальників і власницю.
Першими до місця виклику прибули вогнеборці місцевої пожежної охорони с. Підвиноградів, які й локалізували загоряння. Ще через хвилину підоспіли бійці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини (м. Виноградів) та оперативно ліквідували пожежу на площі 10 кв.м.
Як результат, пошкодження зазнали покрівля, перекриття та домашнє майно.
Про другу пожежу повідомлення до рятувальників телефоном 101 надійшло о 22:05 від 24-річного мешканця м. Виноградів, який сповістив, що на його обійсті на вул. Копанській горить надвірна споруда.
Бійцям ДСНС м. Виноградів знадобилося 25 хвилин на прибуття й ліквідацію загоряння на площі 30 кв. м. Все ж вогонь встиг знищити двері, вікно, покрівлю споруди й речі домашнього вжитку.
Причина виникнення пожеж та завдана матеріальна шкода встановлюються правоохоронними органами. На щастя, обійшлося без постраждалих.
ДСНС м. Виноградів