icon clock06.04.2024
icon eye1398
Без категорії

У Великій Копані згорів будинок

Цієї ночі  у селі Велика Копаня горів будинок. Зайнялася оселя 60-річного місцевого мешканця на вул. Набережній. Про це повідомили на своїй фейсбук-сторінці Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Загоряння виявили доньки господаря, які в той час спали з дітьми на мансардному поверсі будинку й прокинулися від диму і світла знадвору. Не гаючи часу, вони розбудили дітей та батька, який спав на першому поверсі оселі, вивели всіх надвір й зателефонували до Служби порятунку.

Вогонь швидко поширювався покрівлею споруди, і на момент прибуття рятувальників до місця виклику, площа пожежі становила близько 150 кв. м. Зважаючи на масштаб, на допомогу бійцям ДСНС м. Виноградів залучили ще й вогнеборців місцевої пожежної охорони с. Підвиноградів та бійців ДСНС з Хуста. Активно допомагали у гасінні пожежі й місцеві мешканці. Загалом 14 вогнеборців та 4 одиниці техніки.

Спільними зусиллями вогнеборців та небайдужих громадян пожежу на площі 180 кв.м вдалося ліквідувати за одну хвилину до опівночі.