icon clock08.03.2024
icon eye125
Вітання Фото

Вітаємо Йолану Людвигівну БОГАШ

На календарі 8 березня  свято жінок. Саме цього дня рівно 80 років тому на світ з’явилася прекрасна жінка, любляча мама і турботлива бабуся, еталон жіночності і краси Йолана Людвигівна БОГАШ з Виноградова.

«Мама, бабуся – рідна наша душа! З днем народження. Бажаємо в 80 років не знати печалі і тривоги, бажаю, щоб новий світанок приносив радість і щастя. Бажаю дуже міцного здоров’я, багато радості та любові. Нехай Ваші ніжні і дбайливі руки ще довго дарують тепло і материнську любов.

Ви дали нам виховання і дитинство, про який тільки можна мріяти, підтримку і віру. Ми дякуємо Вам за Ваші зусилля, старання та наполегливість. Бажаємо душевну і теплу весну, щоб збувалися всі чекання, надії та сподівання.

Ви наш ангел, берегиня родинного тепла і затишку. Ми дуже любимо Вас! Спасибі за мудрість, передану молодшому поколінню. Дякуємо за приклад, який Ви нам показувала. І спасибі за любов, якою Ви нас оберігала. Бажаємо здоров’я, любові і тепла, довгих, безтурботних днів життя! Нехай Матінка Божа оберігає, а Ісус Христос з небес благословляє!» – такі рядки для  адресують найдорожчої ювілярки адресують люблячі дочка Анжеліка, зять Роман, внук Владики та Женька зі своїми сім’ями.