icon clock10.03.2024
icon eye153
Вітання Фото

Вітаємо Мальвіну Йосипівну САВИНЕЦЬ

Мальвіну Йосипівну САВИНЕЦЬ у Виноградові знають усі: невтомна волонтерка – координаторка об’єднання «Кікімори – Виноградів» Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів, співорганізаторка проєкту «Мистецький донат», досвідчена журналістка – колишня редакторка районної газети «Новини Виноградівщини» і просто хороша людина.

Друзі та знайомі вітають її з сьогоднішнім днем народження і адресують такі рядки: «Ми бажаємо Вам завжди залишатися такою життєрадісною, енергійною і яскравою. Нехай все у Вас складається вдало і гармонійно, нехай життя буде сповнена квітами та піснями, яскравими фарбами та тільки хорошим настроєм і позитивними емоціями.  

Бажаємо, щоб кожен рік життя був для Вас справжнім скарбом. Бажаю Вам міцного здоров’я, нескінченного оптимізму, віри в себе та безмежного щастя. Нехай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок та добробут. Залишайтеся завжди такою ж молодою душею, світлою, доброю, веселою та життєрадісною! Хай Господня милість огортає своєю безмежною ласкою Вас і Вашу родину».