На сесії Берегівської райради особливу увагу приділили підтримці ЗСУ

Сьогодні відбулося пленарне засідання 17 сесії Берегівської районної ради VIII скликання під головуванням Карла Резеша. Про це повідомив Віталій Матій – голова Берегівської РДА.
Під час засідання на розгляд обранців були винесені питання, важливі для подальшого розвитку та функціонування нашого району, серед яких Програма підвищення ефективності виконання повноважень органами виконавчої влади щодо реалізації державної регіональної політики на 2024 рік.
Особливу увагу приділили питанню щодо підтримки Збройних Сил України, нашим хлопцям, які захищають нашу країну, а саме закупівлі дронів для військових частин та їх формувань.
У межах сесійного засідання депутати внесли необхідні зміни до деяких рішень про районний бюджет Берегівського району за 2023 та поточний роки. Також затвердили звіти про виконання районного бюджету Берегівського району за 2023 рік та про результати діяльності окружної прокуратури на території Берегівського району у 2023 році.
В результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішення.
На засіданні сесії не обійшлося без приємної події. Скориставшись нагодою зібрання, керівники району вручили спільну грамоту районної державної адміністрації та районної ради голові районної територіальної виборчої комісії Марії Весельській, за сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення реалізації конституційних виборчих прав мешканців Берегівського району, розвиток демократичних засад виборчого процесу.