Асамблея Громадських рад Закарпаття нагородила Володимира Драгуна Хрестом Громадських заслуг

У когорті громадських активістів, волонтерів, меценатів, ініціаторів важливих громадсько-культурних починань імʼя підприємця Володимира Драгуна з Вербівця добре знане і шановане. Він – багаторічний координатор Федерації єдиноборств Закарпатської області. Упродовж кількох років також велику увагу приділяє підтримці і розвитку культурно-мистецького, літературного життя краю. Про це йдеться на сторінці Асамблеї Громадських рад Закарпаття
Всім відомо, що Володимир Михайлович є Президентом благодійного фонду  імені Юлії Драгун – на жаль вже покійної мами, відомої у краї та за його межами і навіть за кордоном письменниці, авторки низки чудових книг для дітей дошкільного, молодшого і середнього віку. Її збірки удостоєні рядом Всеукраїнських премій, здобули широке визнання юних читачів та педагогів. З метою увічнення пам’яті письменниці Юлії Драгун, Володимир Михайлович ініціював встановлення обласної літературної премії, названої на честь матері. Її співзасновники – Всеукраїнське книжкове видавництво “Карпати” та обласна організація Національної спілки письменників України.
У цей драматичний час Володимир Драгун активно підтримує реалізацію системної допомоги Збройних Сил України, діяльність у рамках міжнародної співпраці молодіжних, дитячих організацій з їх колегами ЄС та Канади.
Президія Асамблеї Громадських рад Закарпаття цими днями прийняла рішення, яким високо оцінила багатогранну благодійну і громадсько-культурну діяльність Володимира Драгун і нагородила його Хрестом Громадських заслуг.
Щиро вітаємо Володимира Михайловича з черговою заслуженою нагородою і дякуємо за вагомий внесок у розвиток нашого квітучого краю та наближення перемоги!