5 нагород у XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» отримав «Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників»

27-29 березня 2024 року відбудеться XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» в онлайн-форматі. Це наймасштабніший захід на освітянській мапі України. Не оминула таку масштабну подію і Комунальна установа «Виноградівський центр професійного розвитку педагогічних працівників». Конференції, презентації, семінари, майстер-класи тощо відбувалися в режимі онлайн.

Своїм досвідом та знаннями на виставці ділилися 485 учасників із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії.

І, як результат, своїми досягненнями поділилася керівниці Виноградівського центру Віра СТОЛЕЦЬ:

«Ми отримали надзвичайний великодній подарунок!

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим рівнем,

змістовністю програми з найбільш актуальних питань модернізації сфери освіти, чисельністю учасників усіх ланок системи освіти є найбільш рейтинговою та широкомасштабною виставкою в Україні. Виставка «Сучасні заклади освіти» об’єднає широку освітню і наукову громадськість задля демонстрації власних досягнень і напрацювань, нових підходів у застосуванні цифрових технологій, забезпечення медійної грамотності, обміну досвідом, пошуку дієвих рішень щодо розвитку освіти й науки в умовах глобалізаційних викликів, обговорення нагальних питань реформування освіти. В умовах протистояння російському нападу, освітяни й науковці згуртувалися і докладають чималих зусиль для наближення перемоги над ворогом, як і всі громадяни країни.

Напередодні були оголошені виставкові конкурси. Для учасників провели рейтинговий виставковий конкурс і конкурс із 14-ти тематичних номінацій. Лідери були нагороджені Гран-Прі «Вища освіта України», «Післядипломна освіта України», «Професійна (професійно-технічна) освіта України», «Міжнародна діяльність», «Інноваційна й наукова діяльність». Переможці нагороджені золотими, срібними й бронзовими медалями, сертифікатами авторів конкурсних робіт.

На конкурси було подано 510 робіт. Експертну оцінку якості робіт проводили науковці й фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Ми були зацікавлені у розширенні освітніх горизонтів, пошуку ефективних шляхів підвищення кваліфікації педагогічних працівників нашої громади, впровадженні інноваційних педагогічних рішень, інтеграції української освіти в світову глобальну освітню спільноту. В грудні 2023 року, ми подали офіційну заявку на участь у даній виставці. Також було прийнято рішення не тільки презентувати свої напрацювання а і прийняти участь у конкурсі тематичних номінацій. Працюючи в правовому полі, ми обрали номінацію «Науково-методичний супровід професійного розвитку педагога в умовах воєнного стану», і отримали гідну оцінку та визнання нашої кропіткої щоденної роботи. За 3 роки роботи нашої установи, ми маємо багато напрацювань і відзнак, але це найвищі відзнаки нашої праці:

  1. Диплом – за презентацію досягнень, активну участь у розвиток сфери освіти і науки України;
  2. Срібна медаль та диплом у номінації «Науково-методичний супровід професійного розвитку педагога в умовах воєнного стану»;
  3. Сертифікат автора, виданий директорці Столець Вірі Степанівній за перемогу в конкурсі з тематичних номінацій «Науково-методичний супровід професійного розвитку педагога в умовах воєнного стану»;
  4. Почесна грамота директорці Столець Вірі Степанівній за вагомий особистий внесок у зміцнення і розвиток освітнього й наукового потенціалу закладу освіти.

Щиро вдячні організаторам виставки «Сучасні заклади освіти-2024» за надану можливість презентувати свої напрацювання та досягнення. Хочеться також подякувати Виноградівській міській раді, депутатському корпусу за підтримку та розуміння величезного значення професійного розвитку педагогів громади. Щира подяка також сьогодні лине педагогам Виноградівської громади, які не дивлячись ні нащо, обрали шлях професійного розвитку та навчання впродовж життя.

Щиро вдячні ЗСУ за можливість жити, творити та працювати для розвитку Виноградівської громади».

Вітаємо з відзнаками і бажає подальших успіхів та досягнень!