“Приречений на вічність”. У Виноградові презентували фільм про Михайла Чухрана

У Виноградівському будинку культури відбувся чудовий велелюдний захід – презентація документального повнометражного фільму про унікального чоловіка, справді народного поета та відомого краєзнавця Михайла Чухрана. На жаль, самий Мішко, як ми його називали, дивився на все із небесі.
Зробили фільм: режисер та автор дикторського тексту, який самий і озвучував, Василь Кіш, оператор та автор монтажу Іван Буркало та продюсер Юрій Продан. Фраза, яка дала назву фільму “Приречений на вічність” належить Василю Маровді.
На презентацію фільму приїхали друзі та шанувальники творчості поета з усієї області, герої фільму, родина. У рамках обговорення мистецького проєкту виступили: Юрій Продан, Василь Кіш, сестра Михайла Ольга, Василь Кузан, Павло Чучка та інші.
Хочу зауважити, що це перший подібний фільм, від початку до кінця зроблений не обласним телебаченням, а у провінційному містечку.
Про відомого чоловіка і знаного поета Михайла Чухрана було сказано багато добрих слів і у фільмі, і поза ним. Автор текстів, які дійсно стали народними, того заслуговує. А автори фільму заслуговують на подяку. Титанічна і довготривала праця закінчилася заслуженим успіхом. Невдовзі фільм “Приречений на вічність” можна буде переглянути на Ютубі.
Голова Закарпатської обласної організації у Національна спілка письменників України НСПУ