icon clock08.03.2024
icon eye218
Вітання Фото

Вітаємо Йолану Людвигівну БОГАШ

Славне 80-річчя сьогодні святкує Йолана Людвигівна БОГАШ. З самого початку відкриття ПТУ-34 міста Виноградів і до виходу на заслужений відпочинок, всього аж  52 роки, пропрацювала головним бухгалтером. Сьогодні всі колишні колеги, друзі та знайомі, котрі її шанують за життєву мудрість, професіоналізм та людяність, вітають із ювілеєм:

«Ви, шановна Йолано Людвигівно, для всіх нас – наче друга мама. Ви є тою людиною, до якої за порадами звертався весь колектив. Ви кожного зустрічали з привітною, щирою посмішкою, притягували до себе позитивною енергією і добрим, чуйним серцем.

Тож з нагоди свята бажаємо Вам набуття гармонії, життєвої мудрості, благополуччя, міцного здоров’я, любові і турботи з боку близьких. Нехай кожен день Вашого життя буде яскравим і насиченим, нехай щастя знаходиться Вами в будь-яких дрібницях.

Ювілей — ніби чарівна межа, на якій, змішуючись в сьогоденні, зустрічаються минуле і майбутнє… І треба сказати, Ви просто прекрасні у своєму віці! Тож не думай про цифри, адже вони — всього лише цифри, але думай краще про те, що було доброго в минулому і обов’язково буде в майбутньому!

Ваші життєві дні нехай будуть наповнені красою, теплом, позитивом, повагою та увагою всіх оточуючих. Здоров’я міцного на довгому життєвому шляху!»