Говорили про дотримання встановлених режимних заходів та оформлення дозволів на перебування та переміщення в межах прикордонної смуги Берегівського району

До про свою робочу поїздку до Вилоцької громади написав на своїй фейсбук-сторінці Віталій Матій – голова Берегівської РДА. 
Керівник району повідав, що разом з представниками Мукачівського прикордонного загону провів зустріч з керівництвом територіальної громади, старостами та громадськістю. Обговорили низку питаннь щодо дотримання встановлених режимних заходів та оформлення дозволів на перебування та переміщення в межах прикордонної смуги Берегівського району.
“Пріоритетні питання – співпраця та комунікація між керівним складом прикордонної громади та прикордонниками, дотримання встановлених режимних заходів та визначеність посадової особи, яка буде централізовано допомагати населенню громади в оформленні дозволів на перебування та переміщення в межах прикордонної смуги та інше. Необхідно відмітити, що від мешканців Вилоцькоі ТГ вже подано більше 700 заяв на отримання зазначених дозволів.
З питаннь допомоги в отриманні дозволів для перебування в межах прикордонної смуги у Вилоцькій територіальній громаді прохання звертатися до визначених посадових осіб:
▪️Наталія ВИСОКОЇ – відповідальна особа для взаємодії з прикордонними загонами щодо 5-ти км прикордонної смуги на території Вилоцької селищної ТГ
 Тел. 0990475034.
Відповідальні особи для взаємодії з населенням щодо 5-ти км прикордонної смуги на території Вилоцької громади:
▪️Василь БЕЛЕНЬ – начальник ЦНАПУ;
▪️Тімея ТОВТ – адміністратор ЦНАПу;
▪️Олена ШАНДОР – староста Перехрестівського старостинського округу;
▪️Ганна КУТ – староста Пушкінського старостинського округу;
▪️Адальберт ШІПОШ – староста Шаланківського старостинського округу;
▪️Еріка ВОРЮ – староста Матіївського старостинського округу;
▪️Мелінда ФОЗЕКОШ – староста Вербовецького старостинського округу;
▪️Віктор ЧОПЕЙ – староста Новосільського старостинського округу”, – йдеться у дописі Віталія Омеляновича.