icon clock07.02.2024
icon eye943
Оголошення

 ТОВ «АВЕ Виноградово» інформує!

 ТОВ «АВЕ Виноградово» інформує!

Відповідно до п.11 ч.1 ст.1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (зі змінами внесеними відповідно до Закону №1060) та постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідуальними договорами з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем про надання комунальних послуг», ТОВ « АВЕ Виноградово»  з 01.02.2024 року встановлено плату за абонентське обслуговування  на послугу з управління побутовими відходами у розмірі 5грн. 56 коп. на місяць.

Плата за абонентське обслуговування нараховуватиметься щомісячно, у фіксованому розмірі, з розрахунку на один особовий рахунок не залежно від кількості проживаючих.

Початок і закінчення розрахункового періоду для розрахунку за платою за абонентське обслуговування завжди збігаються з початком і закінченням календарного місяця відповідно. 

Нагадуємо, що плата за абонентське обслуговування – це платіж, який споживач сплачує виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальних послуг для відшкодування витрат виконавця, пов’язаних  з укладенням договору про надання комунальної послуги, здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами, нарахуванням та стягненням плати за спожиті комунальні послуги, обслуговуванням та заміною вузлів комерційного обліку, а також за виконання  інших функцій, пов’язаних з обслуговуванням абонентів.

Додатково повідомляємо, що  дані витрати не включено до розрахунку діючих тарифів на послугу з управління побутовими відходами.

За довідковою інформацією просимо звертатись за номером телефону 0504306400 або за адресою: м. Виноградів, вул. Вакарова,18.