Превеншн – з турботою про здоров’я і красу

Мало хто знає, та по вулиці Вакарова у Виноградові, навпроти центру зайнятості уже другий рік діє унікальний медичний центр Превеншн. Його унікальність полягає в тому, що тут турбуються не тільки про наше здоров’я, а і красу. Ви скажете, що здорова людина завжди красива! Так. Але для нас, жінок, мало бути здоровими і красивими. Ми завжди прагнемо удосконалення.

Я завітала до них на ексклюзивну екскурсію кабінетами, аби розповісти про все нашим читачам. Так що, про все по порядку.   

Навпроти центру зайнятості та АВЕ-Виноградово перед продуктовим магазином найперше впадають у вічі сучасні металеві чорні ворота, за ними – охайне подвір’я, яке веде нас у двоповерхову будівлю кольору кави з молоком. Саме у цій будівлі і розташований медичний центр. Інший вхід розміщений за магазином коло аптеки. Саме тут є місця для паркування автівок…

Превеншн – це мережа медичних закладів, що діють добре зарекомендували себе у різних куточках нашого краю. У Виноградові багатопрофільна клініка надає цілий ряд послуг. Працює з 9 до 17 год. з понеділка по п’ятницю,  а також по суботах приймають виїзні лікарі. Очолює клініку Віктор Олександрович Петров, головний лікар закладу – Василь Васильович Лавришин, а головний адміністратор – Євгенія Вікторівна Корнаш. Тут можна отримати консультацію різних виїзних спеціалістів. Також працює денний стаціонар та лабораторія.

У лабораторії «Ескулаб» можна зробити будь який аналіз: починаючи із загального, сечі та крові і закінчуючи більш складними за направленням лікаря. Ваші біоматеріали для проведення аналізу відправляють кур’єрською доставкою в Ужгород, Львів чи Київ. Працює лабораторія з 9 до 12 години.

Діє на базі клініки і рентгенологічний кабінет, де можна зробити флюорографію чи рентген кісток. Також тут можна зробити панорамний знімок зубів. Черг не має, бо проводять прийом за попереднім записом. Відразу ж дають пацієнту на руки опис, з котрим він може звернутися до свого лікаря, або ж записатися на місці на прийом до сімейного лікаря клініки, терапевта, педіатра Дарії Тимофіївни Кравченко. Вона декларує пацієнтів, котрі все ще не мають свого сімейного лікаря.

У офтальмологічному кабінеті працює Юліана Федорівна Ілляш. Також приїжджають з Ужгорода із Закарпатського Центру зору провідні спеціалісти Олег Олександрович Мороз, Валерій Дмитрович Беляєв, Марина Станіславівна Супик, Євгенія Василівна Мазур та Наталія Володимирівна Бондаренко. Фахівці надають консультацію, проводять комп’ютерну діагностику і, при потребі, надають інвазивну терапію. Тут найпоширенішими є осколкові поранення, котрі виноградівчани отримують під час роботи із небезпечними матеріалами без захисних окулярів. Також фахівці допомагають підібрати окуляри.

Важливу роль у клініці Превеншн приділяють жіночому здоров’ю, з особливою турботою ставляться до матусь, у лоні котрих зростає ще одне життя. Дбають про це гінеколог, лікар УЗД Діана Юріївна Бенце, лікар гінеколог-мамолог Ольга Юріївна Чонко та лікар-гінеколог Світлана Леонідівна Черничко. Новинкою на Виноградівщині є робота перинатального психолога. У Превеншні Юліана Олегівна Дичка супроводжує майбутніх матусь впродовж всього періоду вагітності та після пологів. Вона надає будь-які психологічні консультації діткам та дорослим. Також у клініці фахівці читають лекції для майбутніх матусь.

Лікарі УЗД Ірина Андріївна Гриб, Мирослава Леонідівна Маді, Маріанна Михайлівна Гулянич проводять дослідження черевної порожнини, судин нижніх кінцівок, нирок, сечового міхура, простати, лімфатичних вузлів…Варто зазначити, що Маріанна Михайлівна Гулянич до всього ще й дитячий реаніматолог. Воно робить скринінги немовлят, тім’я голови.

Про чоловіче здоров’я тут дбає уролог, проктолог, хірург Філарет Георгійович Стафілов, котрий не тільки консультує, а й лікує сучасними методами та якісним обладнанням.

У дерматологічному кабінеті діток та дорослих приймає Ольга Олександрівна Дюльмезова. Вона не тільки консультує та лікує, а й проводить видалення папілом, бородавок, кандилом. Робить це після дерматоскопії, переконавшись, що це видалення є безпечним для пацієнта.

Якісну медичну допомогу надають у маніпуляційному кабінеті, у денному стаціонарі кваліфіковані медичні сестри: Наталія Білкей та Світлана Блінда, можуть зробити внутрішньовенне краплинне введення ліків або ж ін’єкцій. 

Проводить консультації та лікування дитячий та дорослий невропатолог Валерій Йосипович Калашніков. При потребі корекції, він на місці робить мануальну терапію, а також УЗД судин шиї.

На базі Превеншна приймають лікарі: пульмонолог, гастроентеролог Володимир Євгенович Татарський; ортопед, травматолог Крістіан Адальбертович Мезев; провідні кардіологи з обласного кардіоцентру Ганна Анатоліївна Мороз та Олександр Олександрович Куцин; ендокринолог Антоніна Володимирівна Кедик.

На дворі – весна, а це означає, що довкола кліщі, які можуть причепитися до вашого тіла і призвести до небезпечного захворювання, не рідкими є і алергічні висипи. Тут на допомогу прийде  інфекціоніст Юрій Юрійович Петров.

І як же без краси. Для цього у Превеншні відкрили косметологічний кабінет. Тут проводять лазерну епіляцію. Також апаратом радіочастотного ліфтингу Body Slim проводять Rf ліфтинг – це краса і молодість без ін’єкцій. Все це та масаж робить головна адміністраторка клініки Євгенія Вікторівна Корнаш. Вона закінчила Закарпатський державний медичний  коледж та МЕГУ ім. С. Дем’янчука за фахом «Фізичне виховання. Реабілітація та спорт».

Привітні медики, котрі люблять своїх пацієнтів і дбають про їх здоров’я і комфортне самопочуття. А головне, що весь комплекс послуг ви можете отримати без черг за попереднім записом. Дзвоніть за номерами 050-105-71-15 та 068-275-64-30 і будьте здорові!