icon clock24.02.2024
icon eye509
Вітання Фото

Вітаємо Ольгу Мар’янівну СІЛАДІ

Свою найкращу подругу Ольга Мар’янівна СІЛАДІ з Виноградова вітає з ювілеєм Тетяна Григорівна СУГАЙ і бажає їй всіляких життєвих гараздів:

«Улюблена подруго! Вітаю від щирого серця з прекрасним ювілеєм! Ти завжди була поруч, коли мені була потрібна Твоя допомога та підтримка. Якщо, раптом, щось піде не так – не засмучуйся, адже Ти міцна і сильна жінка, здатна подолати будь-які перешкоди. І знай, що поруч ми – друзі та близькі люди.

Бажаю Тобі бути здоровою та щасливою, отримувати задоволення від кожної миті життя. Бажаю Тобі цвісти весняним садом, бути яскравою і життєрадісною, як спекотне літечко, щедрою і господарською, як золота осінь, і багатою на свята, як білосніжна зима. Нехай у житті буде багато радісних та незабутніх моментів! Бажаю отримувати тільки приємні сюрпризи, щоб кожен новий день приносив приємні емоції та враження. Нехай життя буде наповнене радістю, удачею і щастям. Нехай Тебе завжди супроводжує добро, любов і душевна гармонія.

Нехай Божа милість супроводжує Тебе повсякчас, а Пречиста Діва Маріє огортає своїм покровом на довгому життєвому шляху».