Володимир Драгун – Волонтер України за покликом душі

Коли починається війна, завжди отримати перший удар випадає прикордонникам. Тож не дивно, що саме їм першочергово допомагає благодійна організація «Фонд імені Юлії Драгун». За словами засновника Володимира Драгуна, підтримують вони прикордонників з перших днів війни 2014 року. За цей період відправили чимало позашляхових автомобілей, автомобіль швидкої допомоги та носилки виносити з поля бою вбитих і поранених, дрони, генератори, захисні окуляри та навушники, обмундирування для військових (форму, бушлати, берці, чоботи…) і, звісно, славнозвісні натуральні соки торгової марки «Драгун», домашні сало і ковбасу і чимало різних смаколиків.

Днями так само передали черговий позашляховик, привезений із-за кордону. Натомість Володимир Драгун отримав від начальника 4 прикордонного загону, полковника Сергія Соколовського нагрудний знак «Волонтер України за покликом душі».

Загалом Володимир Михайлович має чимало грамот та подяк за волонтерську діяльність. Проте такий нагрудний знак отримав вперше. Щиро вітаємо його з поважною відзнакою. Зичимо доброго здоров’я і хай добро множиться! Бо саме такі люди допомагають наших захисникам наближати перемогу!