Для ЗСУ зібрали 26000 грн. Враження від творчого вечора в залі ресторану Сад Пузатого Шефа

Сад Пузатого Шефа приємно вражає з першого погляду своєю затишною і гостинною атмосферою. Обслуговування на вищому рівні: привітний персонал завжди готовий допомогти та порадити, а страви, які подаються, вражають своєю оригінальністю та смаком.

Виступи «Volkanov» та Марини і Компанії вразили своєю енергією та талантом.

Музика линула у повітрі, створюючи особливу атмосферу, яка зачаровувала і заворожувала. Було відчуття, ніби час зупинився, а кожен з присутніх віддавався музиці та миттєвим враженням.

Виступ «Volkanov» був просто неймовірним! Енергія та талант зачаровували з перших нот. Кожна пісня переносила в інший світ, а їхня музика пробуджувала почуття і викликала хвилювання. Неймовірна командна гра та майстерність у виконанні залишили незабутні враження.

Марина і Компанія. Їхня музика захоплювала серця та душі глядачів. Марина дарувала аудиторії неповторні емоції своїм чудовим голосом та виразним виконанням. Кожна пісня переплітала відчуття та залишала слухачів у захваті. Теплою енергією та вражаючою музичною харизмою, їхня команда створювала атмосферу незабутніх моментів. Вони вміло переносили свою любов до музики та вміння до глядачів, залишаючи усіх бажаючих в захваті.

Відбувся і благодійний розіграш на підтримку наших захисників «Дякуємо ЗСУ – донатимо ЗСУ».

«У теперішніх реаліях складно розвиватися та працювати, але ми робимо все, що в наших силах, щоб підтримати хлопців на передовій, – сказав керівник закладу Золтан Вайда, –Концерт ніс в собі багато добра та позитивних емоцій. Окрім того був проведений благодійний аукціон за присутності військового Михайла Волинця, який служить в 141 бригаді. Валентина Костьо розмалювала гільзу з-під снаряду, а Ян Корпош та Олександра Віраг передали її нам. Тому щиро дякуємо всім, хто робить благодійні справи.

Так, на аукціоні було зібрано 11000 грн. Заклад додатково передасть воїнам ще 15000 грн

з виручених під час концерту коштів. Тож виходить загальна сумі з концерту 26000 грн.

Ян Корпош