icon clock20.01.2017
icon eye35
Новини Фото

Віталій Любка зустрівся з медиками Виноградівської станції екстреної медичної допомоги

17 січня голова Виноградівської районної ради Віталій Любка відвідав станцію екстреної медичної допомоги у Виноградові, працівники якої надають невідкладну медичну допомогу мешканцям району.
Разом з депутатами районної ради Михайлом Добошем та головою медичної комісії Олександром Мілюковим, які працюють у медичній галузі, представники ради поспілкувалися з працівниками «швидкої допомоги». Відтак начальник станції Василь Маркович розповів про першочергові питання, які необхідно вирішити. Загалом медикаментів, палива не бракує, каже він, однак не вистачає складських приміщень та палат для хворих, необхідний ремонт. Віталій Любка зазначив, що можливість надання додаткових приміщень буде вивчатися та обговорюватись з керівництвом районної лікарні.
Наразі Виноградівський район обслуговують 7 бригад «швидкої», з необхідних 12-ти. Три бригади знаходяться у Виноградові, а ще чотири − у Королеві, Чорнотисові, Вилоку та Великій Копані. Ще одну підстанцію «швидкої» планують найближчим часом відкрити у Великих Ком’ятах.
Прес-служба Виноградівської райради