icon clock12.03.2018
icon eye18
Фото Цікаве

УРОЧИСТО ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЖІНОК

У вівторок у міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Відкрили її ведучі свята, після чого присутніх у залі привітав голова Виноградівської райдержадміністрації Михайло Русанюк. Він, зокрема, зауважив, що жінка – це найкрасивіша половина людства. Завдяки їм чоловіки досягають успіхів у роботі, вони є берегинями домашнього вогнища, від них залежить добробут, спокій та мир у сім’ї. У нашому сучасному світі жінки на рівні з чоловіками виконують свої професійні обов’язки. Побажав Михайло Михайлович всім жінкам тільки весняного настрою, завжди бути красивими та сяяти усмішками.
Приєднався до привітань і голова районної ради Віталій Любка, котрий мовив про жіночу ніжність, натхнення і неповторність найпрекраснішої половини людства, невичерпну енергію та оптимізм, материнську лагідність і турботу про дітей, працьовиті руки та добре чуйне серце. Віталій Володимирович сказав, що жінки своєю любов’ю до людей та до праці будують майбутнє та намагаються змінити життя на краще. Їхня постійна допомога та підтримка є запорукою спільного успіху. Щиро подякував глядачам за їхню щоденну роботу та професіоналізм, за безмежну душевну щедрість та тепло сердець. Також не оминув увагою прекрасну половину людства з нагоди свята весни та краси й міський голова Степан Бочкай. Лунали з його вуст прекрасні вітання та слова великої вдячності на адресу сучасних жінок, які варті похвали.
Після вітальних слів жінкам вручили численні грамоти від керівників області, району та міської ради.
Насамкінець урочистостей працівники культури та учні музичних шкіл району порадували всіх присутніх чудовим святковим концертом, а наймолодші чоловіки Виноградівщини вручили винуватцям свята квіти.
Ріта Мезей