icon clock17.09.2020
icon eye55
Політика Фото

Стартував ремонт дороги від Текова до Неветленфолу

У середу, 16 вересня, на Виноградівщині стартував ремонт однієї з найпроблемніших ділянок дороги у напрямку українсько-румунського кордону – від с.Текова до с.Неветленфолу. Про це у своєму профілі у соцмережі написав народний депутат України Владіслав Поляк.
«Цього ми чекали давно, працювали над цим питанням, і ось воно сталося: розпочався ремонт дороги Т-0735 від вул. Персикової у Виноградові і далі в напрямку сіл Теково – Сасово – Чорнотисово – Чепа – Неветленфолу. 16 вересня роботи стартували на ділянці сіл Теково – Сасово», – йдеться у дописі політика.
Історія вирішення цього питання тягнеться ще з минулого року. Адже ще торік нардеп надсилав звернення на ім’я голови Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка з проханням завершити ремонт (частковий ремонт проводили у 2017-2018 рр. на відрізку Сасово – Неветленфолу – прим. авт.) автомобільної дороги місцевого значення Виноградів – Теково – Неветленфолу.
«Я звертався з проханням завершити розпочатий ще у 2017-2018 рр. частковий ремонт дороги на відрізку Сасово – Неветленфолу до голови Закарпатської ОДА, тоді цей пост обіймав Ігор Бондаренко. У відповідь отримав відписки, мовляв, грошей нема, поклопочіть ви, аби на область виділили субвенцію на дороги», – написав політик.

 

Владіслав Миколайович звертався з проханням вирішити питання згаданої ділянки дороги і до чинного очільника ОДА Олексія Петрова. Саме останньому народний депутат висловив подяку за сприяння у вирішенні проблеми.

«Вже цьогоріч готував депутатське звернення до чинного голови ОДА – Олексія Петрова. Вдячний керівникові краю за допомогу та сприяння у вирішенні питання.
Попри скрутну ситуацію, пов’язану з карантинними заходами, Уряд таки виділив кошти на ремонт сумнозвісної дороги.
І ось роботи розпочались! Вдячний всім, хто підтримав, вдячний землякам за терпіння. Нехай погода нам сприяє!
Попереду ще багато роботи. Працюємо далі!» – зазначив у дописі Владіслав Поляк.

Пресслужба народного депутата України Владіслава Поляка