icon clock20.05.2016
icon eye35
Спорт Фото

Справжнє спортивне свято обіцяють організатори «Фестивалю спорту – 2016» у Виноградові

17 травня під керівництвом голови Виноградівської районної ради Віталія Любки відбулася нарада з підготовки та проведення «Фестивалю спорту-2016» у Виноградові. У ній, зокрема, взяли участь начальник Виноградівського відділення поліції Віктор Ребрей, організатори фестивалю: Олег Більда, заступник голови ГО «Молодіжний рух Виноградівщини» Віктор Нагорняк.

Фестиваль пройде 22 травня і неділя обіцяє бути цікавою та насиченою спортивними подіями. Адже у програмі фестивалю-змагання з армреслінгу, важкої атле тики, шашок, велозаїзд, дитячий та дорослий забіги центром міста. Відбудеться також поєдинок професійних боксерів, показові виступи борців і кікбоксерів, баскетбольний матч між командами «Тиса» з Виноградова та «БК Хуст». Усі заходи проходитимуть у центрі Виноградова, на площі Миру.

Проведення цього фестивалю має сприяти популяризації спорту, здорового способу життя, підтримці талановитих спортсменів та розвитку потенціалу дітей, зазначають організатори. Відтак взяти участь та позмагатися у представлених видах спорту має можливість кожен охочий. На переможців змагань чекають грошові винагороди, так, у дорослому забігу на 4 км призовий фонд складає 4500 грн.
Крім того, на нараді присутні також обговорили обмеження руху транспорту у цей день центром міста.
Прес-служба районної ради