icon clock19.01.2018
icon eye25
Новини Фото

Результати спільних зусиль

У наш час все більше батьків хотіли б, щоб їхні діти навчалися в хороших умовах – гарно обладнаних та теплих приміщеннях. Доволі часто, майже кожного року, батьки та вчителі Новосільського НВК стикаються з різними проблемами, яких вирішують задля комфорту своїх дітей, об’єднуючи свої зусилля. Але, все-таки, декотрі з них залишаються актуальними. Приємним є той факт, що новосільчани не залишаються наодинці з проблемами.
– Цього року завершився капітальний ремонт водопостачання та каналізації і обладнано п’ять внутрішніх туалетних приміщень на суму 265 тисяч 199 грн. У цій благородній справі нашій школі посприяли управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації та депутат районної ради, лікар-реаніматолог Виноградівської райлікарні Віктор Трикур, який неодноразово відстоював на сесіях районної ради інтереси своїх односельчан», – повідомила «Новинам Виноградівщини» директор Новосільського НВК Марія Комаромі. – Також доволі часто виникали питання у придбанні меблевого інвентарю. За допомогою священика села Міклоша Горонгозо наша школа також отримала меблі (парти, книжкові полиці тощо) для дошкільної групи та класних приміщень з Угорщини. Тепер учні почуватимуть себе більш комфортно та затишно.
Від імені учнівського, батьківського та педагогічного колективів висловлюємо їм щиру вдячність та бажаємо міцного здоров’я, добра, наснаги в роботі та нових здобутків. Сподіваємось, що наша співпраця продовжуватиметься і в подальшому. А ми, в свою чергу, не зупинятимемось на досягнутому, адже діти – це наше майбутнє, а їхнє майбутнє – в наших руках.
Ріта МЕЗЕЙ