Безкорислива турбота

Кожного року депутат Закарпатської обласної ради Роман Фурман вітає наш колектив із прийдешніми святами. Ось і цього разу, напередодні першого весняного свята пролунав дзвінок і він не тільки адресував щирі поздоровлення представницям прекрасної половини людства, а й сповістив, що наша школа може отримати гуманітарну допомогу у вигляді меблевих гарнітурів. А через кілька днів депутат знову зателефонував і повідомив, що допомога надійшла. Ми поїхали до Берегова для отримання цього вантажу. Нашому навчальному закладу було виділено шість комплектів дитячих чотирьохмісних шаф з лавами для спортивної кімнати.
Хочу відмітити, що це вже далеко не перший дарунок від Романа Мироновича. Так, станом на перше вересня поточного навчального року, нами було отримано тридцять комплектів шкільних парт для учнів початкових класів. Дякуючи Роману Фурману, всі учні мають змогу навчатися за новенькими партами.
А ще завдяки депутату обласної ради вже декілька років поспіль на кожних канікулах наші учні мають можливість їздити на краєзнавчо-туристичні екскурсії по мальовничих куточках Закарпаття у комфортабельних автобусах, які залюбки надає Роман Миронович.
Тож від імені всіх учнів і батьків, батьківського комітету та колективу Тросницької ЗОШ І-ІІ ст., а також від себе особисто хочу висловити щиру подяку депутату Закарпатської обласної ради Роману Фурману за багаторічну та плідну співпрацю і безкорисливу турботу про підростаюче покоління.
Михайло КОЗЬМА,
директор Тросницької ЗОШ І-ІІ ст.