А в садах заблукала вже осінь…

З нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей поважного віку 1 жовтня у центральній районній бібліотеці відбувся святковий захід.
По-особливому затишну атмосферу в читальній залі створили працівники книгозбірні своїм поважним гостям. А ведучі дарували чудові щемливі віршовані рядки, які доповнювалися музичними номерами, повертаючи ветеранів у незабутні і яскраві роки їхньої молодості.
«Щиро вітаю всіх вас, шановні ветерани, зі святом, і бажаю, насамперед, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, добробуту і довголіття та великого людського щастя», – наголосив голова районної ради ветеранів України Василь Ковачик. За дорученням обласної ради ветеранів України вручив грамоти за багаторічну сумлінну працю активну участь у громадському житті та з нагоди Дня ветерана головам первинних ветеранських організацій – Ользі Гал (Виноградів) та Ганні Чуб (Пушкіно), а грамоту районної організації ветеранів за значний внесок у вивчення витоків і першоджерел багатовікової історії краю Івану Біланчуку.
Теплими словами вдячності і величезної поваги сивочолих ветеранів вітали представник районної ради Тарас Липей, начальник відділу культури РДА Василь Югас, директор Виноградівської ЦБС Катерина Вашкеба. Почесними грамотами обласної адміністрації, райдержадміністрації, районної та міської ради нагороджені голова первинної ветеранської організації с. Букове Маргарета Бігун, голова первинної ветеранської організації с. Чорнотисів Михайло Матій, учасники народного хорового колективу ветеранів праці міського будинку культури Андрій Захарець та Ярослав Шкварчук. А від міського осередку Всеукраїнського товариства ім. Олени Теліги грамотою за вагомий особистий внесок у формування і реалізацію державної соціальної та гуманітарної політики нагороджено голову районної організації Товариства Червоного Хреста Ірину Іжганайтіс.
Відтак, після офіційної частини, у затишній і по-домашньому теплій атмосфері поважні люди Виноградівщини за філіжанкою кави, підсолодженої смачною випічкою, згадували свою молодість, ділилися сьогоденням, читали хвилюючі поетичні рядки і співали улюблені пісні…
Любов ТОКАЧ