icon clock05.11.2014
icon eye34

ДАРИ «ЗОЛОТОЇ ОСЕНІ» – ДЛЯ СОЛДАТА-ОДНОСЕЛЬЦЯ

Із щедрими дарами завітала «Золота осінь» у Великоком’ятівську ЗОШ І-ІІІ ст. Святковий настрій створили юні аматори сцени під час різнобарвної концертної програми «Чари осені». Відтак школярі створили неповторну виставку «Дари осені» та провели осінній ярмарок, на якому учні 5-7 класів торгували власноруч приготовленими випічками, смачними десертами, домашніми виробами. А покупцями були старшокласники та вчителі. Ярмарок пройшов на славу. Так, учні 5-А класу виторгували аж 330 грн., 5-Б – 125 грн., 6-А – 85, 6-Б – 310, 7-А – 200 і 7-Б – 150 грн.
Відрадно, що школярі не стоять осторонь суспільно-політичного життя країни: всі зароблені гроші одноголосно вирішили передати випускнику нашої школи, солдату АТО Сергію Кеню. Якраз напередодні після 3-місячного перебування у Донецьку, Сергій Іванович повернувся додому до дружини та маленьких синочків (старшому – 3 роки, молодшому – 3 місяці). Він радо зустрів школярів, розповів про воєнні дії на сході країни. Після того, як їх «накрило» градом, із 400 солдатів живими залишилися 97. У числі щасливчиків і він.
До цієї акції долучилася ще одна сім’я з Великих Ком’ят, тож нашому захиснику передали 1500 грн. з надією, що ці кошти стануть в нагоді сім’ї солдата. Школярі висловили Сергію Кеню вдячність за його самовідданий подвиг та героїзм задля миру та цілісності України і побажали йому та його родині доброго здоров’я та благополуччя. Бо в цей непростий для держави час, солдати АТО пробуджують у нас – підростаючого покоління, почуття патріотизму.


Даніела БАБИНЕЦЬ, голова учкому,
Юрій МУДРА, член учкому Великоком’ятівської ЗОШ І-ІІІ ст.