icon clock06.11.2014
icon eye25

ВШАНУВАЛИ СВОЇХ НАСТАВНИКІВ

Ще зранку вихованці Виноградівського дитячого будинку-інтернату попрямували до клубу. Разом зі своїми наставниками Ларисою Федоранич, Тетяною Федорнак, Вікторією Маталасовою та Майєю Чейпеш вони оформили зал у народному стилі. Тут зараз мав збиратись весь колектив на заняття по техніці безпеки. Цю нагоду діти-сироти вирішили використати, щоб привітати своїх наставників з Днем соціального працівника і виступити перед ними з концертною програмою.
Працівники закладу були приємно вражені, коли до залу увійшли їхні вихованці і попрямували на сцену. Ведучі Степан Гобокан та Тетяна Ківер оголосили перший номер «Золото світу» співака Миколи Ковача. Юнак виконав ще дві пісні «На землю ми приходим для добра» та « Ти – моя Україна». Веселими гуморесками «Мої проблеми» та «Змінимо дизайн» присутніх повеселили Віктор Деметер та Едуард Бринзачка. Ритмічний танець «Ча-ча-ча» танцюють Микола та Віктор Ковачі, Мирослав Славайко, Андрій Орос, Олександр Тейфел, Артур Поп та Віктор Олаг. У їхньому виконанні присутні побачили «Танець джельтменів». Дуже тепло сприйняли пісню Івана Форкоша «Дивлюсь я на небо». Вдячним словом підлітки згадали свого медика Володимира Тупиці. Зараз він виконує свій обов’язок у зоні АТО. Його вихованець Іван Олаг присвятив йому пісню «Мій друг», а разом з керівником Ольгою Гуровою заспівали «Дай Вам, Боже».
Діти висловили щиру свою шану праці, шану долі людям, які щодня дбають про них, дарують свою любов, тепло душі, ніжність, знання і вміння, щоб виростити з них гідними громадян нашої держави, допомогти знайти свою дорогу в житті. Всі учасники концертної бригади у літературній композиції презентували «Історію древнього Виноградова», яке стало рідним і для них. Завершальним виступом Володимира Ковтана, двох Робертів Муржі та Балога, Артура Попа та Степана Гобокана завершився виступ цього юнацького колективу. Директор закладу Юрій Шаркань та заступниця по виховній роботі Ольга Коцур тепло подякували художнім керівникам Наталії Боднарюк, Ользі Гуровій та бібліотекарю Тетяні Ківер за програму виступу. Вона принесла велику насолоду, радість і задоволення всім присутнім на концерті членам цього багаточисельного колективу.


Марія СЕЛЕХМАН,
наш громадський кореспондент