icon clock05.02.2019
icon eye17
Суспільство

Завжди у ритмі сьогодення

Люди кажуть, що в хорошої господині завжди всюди порядок – і вдома, і на роботі. Цими словами без перебільшення можна охарактеризувати мою героїню – чудову, гарну, впевнену в собі жінку, яку поважають колеги на роботі, а вдома з нетерпінням чекають рідні, – інспектора з відділу кадрів моторвагонного депо Королево Львівської залізниці Мар’яну Яким.
Коли заходиш до неї в кабінет, найперше, що кидається в очі, тут немає жодного зайвого предмета, – все на своєму місці, а папки акуратно складені на полицях. Тому їй не потрібно витрачати багато часу, щоб знайти ту чи іншу справу, адже фахівець достеменно знає, де їх шукати. Навіть квіти в горщиках мають своє місце, створюючи затишок і домашню атмосферу в робочому кабінеті.
Вона запевняє, якщо робити свою роботу старанно і добросовісно, – тоді все буде в порядку. А праця в неї не з простих, добре, що вже на поміч прийшла комп’ютерна техніка, яка стала неабиякою допомогою.
«Філософи стверджують, що істина завжди конкретна, – каже Мар’яна Іванівна. – Як на мене, ця аксіома звучить так: істина завжди предметна. Тому для прийняття будь-якого рішення потрібно досконало все знати. Нехай не ображаються чоловіки, але у моїй роботі з такими складними завданнями може справитися тільки жінка».
Незважаючи на такий ритм роботи на відповідальній посаді, Мар’яна Яким завжди залишається доброю, справедливою і водночас вимогливою людиною. А ще вона завжди намагається допомогти і захистити своїх підлеглих, якщо в них виникають проблеми.
Не дивно, що відповідального працівника цінує керівник моторвагонного депо Володимир Сідаш, наголошуючи, що Мар’яна Іванівна прекрасний спеціаліст, який заслуговує на схвальні відгуки не лише від нього, а й всіх, з ким вона співпрацює.
Іван КОЗАК,
наш громадський кореспондент