icon clock06.11.2015
icon eye34
Суспільство

60 гектарів теплиць та 250 нових робочих місць буде у Виноградівському районі

4 листопада голова Виноградівської райдержадміністрації Михайло Русанюк зустрівся із представниками консервних заводів, котрі мають намір розпочати діяльність на території України та Виноградівського району.
Представники товариства «Агро-Альянс Закарпаття» мають великий досвід роботи в галузі овочівництва та планують інвестувати кошти у Виноградівський район. Мова йде про будівництво теплиць для вирощування           ультраранніх овочів та холодильного комплексу для їх подальшої обробки. Для запуску цієї лінії планується створити 250 робочих місць для жителів Виноградівського району, а інвестиції у проект за 2015-2016 роки складуть більше 50 мільйонів гривень. У товариства вже заключені договори на постачання продукції у провідні мережі супермаркетів.
Київські інвестори звернулися до голови райдержадміністрації  із проханням допомогти в оформленні містобудівної  документації та видачі відповідного розпорядження, а також у вирішенні інших питань. Вони також поцікавилися тим, чи функціонують у Виноградівському районі програми здешевлення кредитів.
Михайло Русанюк відзначив, що створення  в районі сприятливих умов для інвестування є пріоритетним напрямом роботи. Голова райдержадміністрації запевнив інвесторів, що, зі своєї сторони, докладе максимум зусиль для того, щоб запропонований інвестиційний проект був успішним. Під час зустрічі Михайло Русанюк доручив керівникам структурних підрозділів допомогти потенційним інвесторам у оформленні необхідної документації та збору інформації про існуючі програми здешевлення кредитів.
Прес-служба Виноградівської рда