У ВИНОГРАДОВІ СТАРТУВАВ БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ ВІД ЮНІСЕФ

У четвер у волонтерському штабі «Чую і допомагаю» стартував унікальний благодійний проект від міжнародної організації ЮНІСЕФ. Взяти у ньому участь і отримати гуманітарну допомогу вдалося завдяки співпраці громадської організації «Я чую з кохлеар» (керівник Людмила Сворень) і благодійного фонду «Місія здоров’я» (керівник Анна Романенко).


Видають гуманітарну допомогу певним категоріям вимушено-переміщених осіб, котрі наразі проживають на території Виноградівської ОТГ. Це, зокрема, багатодітні сім’ї; які виховують дітей з особливими потребами, чоловіки та жінки вікової категорії 65+. Мешканці м. Виноградів і тергромади, котрі відносяться до категорії малозабезпечених сімей; сім’ї, котрі виховують дітей з особливими потребами; багатодітні сім’ї. аби отримати допомогу, потрібно підтвердити приналежність до відповідної категорії. Тож з собою необхідно мати всі документи, підтверджуючі статус особи. Для діток – свідоцтва про народження, виписки МСЕК, посвідчення дитини з особливими потребами.
Триватиме випробувальний термін цієї програми протягом трьох місяців. Якщо всі умови буде дотримано, то співпраця діятиме на постійній основі. Допомогу можна отримати у понеділок, середу та п’ятницю з 9 по 17 годину за адресою м.Виноградів вул. І.Франка, 1. Телефон для довідок: 097 667 27 64.