ПІДТРИМАЙМО КОНКУРСАНТКУ «МІС УКРАЇНИ-2023» АНАСТАСІЮ ФЕЄР

Приємна новина сколихнула Виноградівщину на тижні. Дві дівчини із Закарпаття вийшли у фінал національного конкурсу «Міс Україна 2023» і обидві – виноградівчанки. Це – Дар’я Міненко та Анастасія Феєр. Нам вдалося поспілкуватися з Анастасією.

Народилася дівчина у мальовничому селі Широке у добре відомій, авторитетній сім’ї
лікарів. Її мама Наталія Володимирівна працює лікаркою сімейної медицини, а батько Михайло Федорович – лікарем акушер-гінеколог у Виноградівській лікарні. Анастасія каже, що у неї ще є старша на 7 років сестра, котра є для неї кращою подругою, а також людиною, яка знає про неї все. Нагадаємо, що Анастасія була переможницею «Міс Закарпаття 2021».

– У молодших класах навчалась в угорській загальноосвітній школі №3, у п’ятий
клас вступила у Виноградівську гімназію, де й здобула повну загальну середню освіту. Улюбленими предметами у школі в мене були : математика, історія України, історія світу. Зараз я студентка 4-ого курсу факультетів Іноземної філології та Суспільних наук в УжНУ. Понад усе я люблю спорт та веду активний спосіб життя. Займаюсь аеробікою, граю у великий теніс і люблю кататись на велосипеді. Читання книг – це також моя пристрасть. Вже прочитала понад 150 романів. Займалась вокалом, танцями, малюванням. Люблю серфінг. Кредо мого життя – «Через терни до зірок». Все, що я маю в житті далось мені не легко. Але, як на мене в цьому і є смак життя. Саме тому, не втрачаю жодного шансу допомогти іншим. Я не позиціоную себе як модель, швидше як інфлуенсер. Рекламувала одяг, косметику для багатьох закарпатських магазинів та брендів. Була моделлю літньої колекції британського бренду вечірніх суконь «Goddiva». Також зіграла головну роль у кліпі заслуженого артиста України Івана Пилипця «Гора Красія». Люблю тварин. Вдома у мене є собака породи Англійсткий Сеттер та сіамська кішка. Пам’ятаю, як ще з дитинства піклувалась про кожного сусідського котика, – розповідає про себе А. Феєр.


Тож підтримаймо нашу землячку. Потрібно зайти на офіційний сайт «Міс Україна 2023».
Для того, щоб проголосувати, треба зайти на сайт https: //missukraine.ua/contestants-2023. Анастасія Феєр під номером 21. Обрати трьох переможниць конкурсу: МІС УКРАЇНА, МІС IНТЕРНЕШНЛ, МІС ЗЕМЛЯ. Натиснути жовту кнопку «Проголосувати» та ввести свій номер телефону для отримання смс підтвердження. Ввести код, що надійшов на телефон. Голосування є безкоштовним.

Натадія КОБАЛЬ