НАШОМУ ЗЕМЛЯКУ ПОТРІБНА ДОПОМОГА

Нашої допомоги потребує городянин Федір Федорович БЛІНДА 1977 року народження.
Чоловік у лютому 2020 року поїхав на заробітки до Чехії. За тиждень до того, як мав повернутися додому, з ним стався нещасний випадок – з висоти він упав із драбини на бетон і сильно забив голову.
У нейрохірургічному відділенні лікарні в Празі йому було зроблено екстрену операцію, після якої Федір впав у кому і був підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Дякувати Богу, через деякий час чоловік вийшов із коми, після чого його перевели до іншої лікарні. Наразі стан його важкий – дуже болить голова, лівий бік потягнуло і око не закривається, говорить погано. Хворий потребуватиме довготривалої реабілітації.
За перші 10 днів перебування у празькій лікарні отримав рахунок, згідно якого має сплатити у 15-денний термін 275.990 тисяч корун. У дружини Світлани, яка працює медсестрою у Виноградівській райлікарні та виховує їхніх двох дітей – доньку-студентку коледжу та сина-школяра, таких величезних коштів немає. Крім того, невідомо, скільки коштів потрібно буде сплатити за лікування у медзакладі, де Федір перебуває наразі. Тому жінка звертається до всіх людей доброї волі про допомогу.
Гроші можна надсилати на картковий рахунок 5168757335459071 на ім’я Блінда Федір Федорович.
Просимо всіх небайдужих фінансово допомогти хворому земляку.