Наші гості з Броварів теж читають районку

Уже понад десять років до нашого краю на відпочинок приїздить чудова пара з Броварів Ольга та Володимир Артем’єви. Позаяк ми давно знайомі, подружжя дуже часто зупиняється в моїй хаті. Я залюбки показую гостям місцини, які вони ще не бачили. А ще такі зустрічі для мене завжди особливі, бо спілкування з цими надзвичайно цікавими людьми залишає слід на все життя. Адже ми з ними давно стали близькими людьми, свого роду спорідненими душами, з якими в нас багато спільних інтересів. Один із них – це любов до журналістики. Але, якщо для мене це хобі (пишу статті у вільний від роботи час), то вони займаються цим професійно. Ольга є головним редактором газети «Вісник профспілки», а Володимир працював головним редактором «Вечірнього Києва», друкується в інших газетах та працює над книгою. Саме від них я отримую професійні настанови щодо написання своїх статей, а головне – влучні відгуки та оцінку моєї діяльності як позаштатного журналіста.
А ще подружжя Артем’євих щиро закохане у наш край. Вони кожної відпустки приїздять на Закарпаття. Як кажуть, такої неймовірної природи, яка вабить у будь-яку пору року, немає ні в одному куточку нашої країни. Гори, ріки, озера – це справжнє диво. А термальні води в Берегові та Косині, відпочинок в Солотвині чи під Чорною Горою, відвідини музеїв та замків – все це залишає приємні спогади надовго та ще й допомагає оздоровитися.
Як журналісти-професіонали, цікавляться Ольга та Володимир нашою місцевою пресою. З великим задоволенням читають нашу найстарішу районну газету «Новини Виноградівщини», яка незабаром відзначатиме 75-річчя. За словами моїх гостей, не дивлячись на поважний вік, газета дуже цікава, є матеріали на широку тематику і для різної категорії читачів. А ще вони з нетерпінням чекають наступного приїзду і обов’язково хочуть познайомитися з колективом газети та налагодити співпрацю.
Мої друзі вітають нашу районку з ювілеєм, бажають високих фахових стандартів у медіапросторі, творчої наснаги, розширення кола читачів та зростання тиражів.

Іван КОЗАК, наш громадський кореспондент