Допоможіть багатодітній мамі побороти недугу

Олександрі Кадар з Виноградова всього 39 років, а вона сама виховує п’ять дітей: четверо синів, старшому з яких 19 років і дворічну донечку.
– Два тижні тому намацала на груді горошинку, а минулого тижня відчула біль і звернулася до лікаря мамолога. УЗД показало пухлину – фіброаденому, яка дуже стрімко росте. Здала аналіз на гормони і виявилося, що в мене збільшений вміст пролактину, саме він провокує ріст пухлини. Окрім цього маю й інші гінекологічні захворювання. Тож після самої операції з видалення пухлини, на мене чекає довготривале і дороговартісне лікування. Яка саме пухлина – з’ясується тільки після гістології. Проте, лише для того, аби знизити рівень пролактину, мені треба пити таблетки: одних – 8 штук коштують 1400 грн, інші, гормональні, – 1100 грн 21 таблетка, їх мені треба буде приймати протягом 6 місяців безперервно. Проте, весь курс лікування лікар пропише тільки після хірургічного втручання і результатів аналізів, – розповідає Олександра Олександрівна.

Старший син Олександри працює кондитером, але через карантин заробляє наразі мізер. Не цурається будь якої роботи і його 16-річний брат. Проте самотужки назбирати потрібну суму коштів на лікування жінці важко. Вона просить всіх небайдужих людей допомогти їй подолати недугу, адже дітям потрібно маму, особливо дворічній Настусі.
Кошти можна перераховувати на картку Приват Банку 4149 4993 4771 1325, виданої на ім’я Кадар Олександри Олександрівни.