Центру зайнятості – 30 років

18 грудня відбувся урочистий захід у приміщенні Виноградівської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості з нагоди відзначення 30-ї річниці створення Державної служби зайнятості.
В урочистому заході взяли участь колишні фахівці та ветерани, зокрема: директор Виноградівського районного центру зайнятості Ярослав Кормош, його заступник Людмила Бачкай, начальник відділу бухгалтерського обліку – головний бухгалтер Ганна Чегіль, начальник відділу активної підтримки безробітних Катерина Бобик.
Колишній директор РЦЗ Ярослав Кормош, який стояв у витоків заснування Виноградівської філії, поринув у спогади як все починалося і розповів про роботу служби в ті часи. Про роботу останніх двох років повідала теперішня директорка Наталія Фалес.
Почесним гостем свята став голова Виноградівської районної державної адміністрації Ігор Вантюх, який завітав привітати іменинників. У вітальному слові він наголосив, що служба зайнятості відіграє провідну роль у реалізації державної політики на ринку праці та в забезпеченні соціального захисту населення від безробіття. Соціальна місія служби зайнятості в суспільстві одна з найважливіших, найвідповідальніших – нести добро, світло і надію в чиюсь долю. Також Ігор Віталійович подякував фахівцям служби за увагу до проблем кожної людини, яка опинилася в складній життєвій ситуації, втративши роботу.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у вирішення проблем соціального захисту громадян, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні та з нагоди відзначення 30-ї річниці створення державної служби зайнятості голова державної адміністрації вручив подяки колишнім працівникам Виноградівського районного центру зайнятості.
– Дорогі і шановні наші колеги-ветерани! Вашим життєвим кредом були чесність і справедливість, професіоналізм і відповідальність. Ви завжди пишалися успіхами центру зайнятості. Свої знання й досвід передали багатьом молодим спеціалістам, що зараз працюють у Виноградівській районній філії Закарпатського обласного центру зайнятості. Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, наполегливість, високий професійний рівень, виняткову самовіддачу та результативність у виконанні своїх фахових обов’язків. Щиро бажаю всім вам міцного здоров’я, добробуту, наснаги, оптимізму, впевненості в майбутньому, – сказала, вітаючи колег зі святом, директор Філії центру зайнятості Наталія Фалес.
На закінчення свята вона висловила особливу подяку соціальним партнерам: ПРАТ «ГРОНО-ТЕКС», ТОВ «ОРТЕКС-ЛТД», ТОВ «Лідер», ТОВ «ШНАЙДЕР», ТОВ «САНАТОРІЙ «АКВАТЕРМАЛ-22», ТОВ «БЕЗПЕКА УНІВЕРСАЛ», ПП Токач Еміл Емілович, Арт +, ТОВ «Шаланківська цегла».
Серед колишніх колег «біржі праці» (як її називали 30 років тому), є люди, котрі, за станом здоров’я не змогли завітати на свято. Тож Наталія Юріївна відвідала їх вдома із подяками за багаторічну плідну працю та пам’ятними подаруночками.

Вл. інф.