BELCANTO_Cafe_Pizzeria – смачна італійська кухня для дорослих та дітей

При в’їзді у Виноградів з боку Оноку неподалік супер-маркету «Барва» красується велика казкова будівля. Вона привертає увагу всіх, хто проїжджає трасою і викликає неабияку зацікавленість. Нещодавно тут молода пара Сергій Мудранинець та Марія Мігович відкрили кафе-піцерію «BELCANTO». Італійською назвали її неспроста, бо саме кухнею цієї країни вражають. Проте, про все по порядку.


– Останні роки ми працювали у ресторанному бізнесі і отримали чудовий досвід зокрема у «Буковелі» та «Жайворонку». Ми вивчали різноманіття кухонь і смакові вподобання відвідувачів. Хотіли щось нове відкрити, але саме у Виноградові. І ту Давид виклав пост у фейсбуці про це чудове приміщення, – розповідає Сергій. – Ми зробили акцент на італійській кухні, котра тут поки що поза конкуренцією. У нас паста власного виробництва, є американський бургер із котлетою власного виробництва, піца виключно на італійській основі. Нещодавно додали до меню суші. Закуповуємо тільки якісні, свіжі, сертифіковані продукти, аби наші відвідувачі отримали від їжі у нас естетичне задоволення без негативних наслідків. Бо розуміємо, що основні наші відвідувачі – діти, котрі можуть бути дуже вразливими до якості продуктів і вибагливими у меню.

– Італійська кухня дуже різноманітна. До прикладу, у нас є італійський шашлик, маринований на основі цибулі та оливкової олії і подається з сиром моцарелла. Тут такого ніде нема. Соуси власного виробництва. Є різні коктейлі, морозиво… Проте ми хочемо найперше познайомити відвідувачів з наявним асортиментом страв і напої, а відтак будемо розвиватися і розширюватися, – підхоплює розмову Марія.

Молоді ресторатори залюбки прислуховуються до побажань та пропозицій відвідувачів, котрі приходять не тільки у пошуках нових страв, а й для проведення у казковому замку свят для своїх діток. Тут завжди до меню індивідуальний підхід…

Нещодавно до них у гості завітав український військовий журналіст, мандрівник, фотограф, автор і ведучий програми «Світ навиворіт» на каналі «1+1», Заслужений журналіст України Дмитро Комаров.

Зазначимо, що звів цю будівлю голова благодійного фонду та правового центру «Роми Виноградівщини» від ГО «Романо бахтало дром», юрист за фахом Давид Богар, котрий вже 12 років є приватним підприємцем: має мережу магазинів АВС, виробництво гіпсових та металевих виробів, найближчим часом відкриє біля «BELCANTO» електрозаправку для автокарів… А от власний ресторанний бізнес у казковому будинку незвичної архітектури взялися розвивати 24-річний Сергій Мудранинець та на рік молодша за нього Марія Мігович. Заклад назвали «BELCANTO_Cafe_Pizzeria». Згуртували довкола себе молоду команду вікової категорії до 25-ти років і сформували власне виробництво, якого ще нема на теренах Виноградівщини.

– Впродовж багатьох років ми працює у напрямку інтеграції ромів у суспільства. До нашого правового центру приходить багато людей не тільки ромської народності. Ми рухаємося у правильно напрямку інтеграції. Тож я вирішив, що треба щось робити для всіх людей, не тільки для ромів. Ми ж станемо повноцінними членами суспільства, якщо будемо робити щось спільно, не дивлячись на народність, національність чи соціальний статус. Інакше ця дискримінація буде постійно. Саме спільні дії – ключ до інтеграції. Для себе я поставив ціль зробити щось для всіх жителів та гостей Виноградова. Придбав дві ділянки землі і почав будувати розважальний центр для дітей – казковий будинок з великими, просторими залами всередині для проведення дитячих свят, весіль, та навіть форумів чи конференцій… Слава Богу, я зустрів Сергія і Марійку, котрі відкрили тут кафе-піцерію «BELCANTO». У них неймовірно смачна італійська кухня. Коли вперше спробував, був приємно вражений. Адже такої кухні ще не існує на території Виноградівщини, – розказує Давид Веніамінович.

На їх сторінці у facebook «Belcanto Vynogradiv» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100092426426636) знайомлять із кулінарним різноманіттям, а відвідувачі залишають тут свої теплі відгуки про смакові якості страв та затишок просторої зали…
Я особисто і досі відчуваю неповторний смак їх італійської піци: ніжна, смачна і дуже ситна та поживна… Зізнаюсь відверто: такої доброї піци я ще ніколи ніде їла.

Обов’язково завітайте у «BELCANTO» для сімейного відпочинку з дітьми за адресою: м. Виноградів вул. Івана Франка 135г, оберіть улюблену страву і ваші смакові рецептори отримають неймовірне задоволення! Бо тут молода команда творить на кухні справжню гастрономічну магію, яка зачарує і ви обов’язково приходитимете до них знову і знову. А для бажаючих замовити щось смачне додому чи для корпоративу на роботу з доставкою, можна звертатися за телефоном +38 098 852 41 80.

Наталія КОБАЛЬ