69 606 гривень зібрали у Великоком’ятівському ЗДО на потреби ЗСУ

Минулої неділі було напрочуд тепло та сонячно, а у Великоком’ятівському ЗДО весело та багатолюдно. Працівники дитсадоска разом з вихованцями та їх батьками провели на високому рівні грандіозне свято – благодійну ярмарку. Маленькі дошкільнята привітали гостей хлібом-сіллю і порадували чудовою концертною програмою. Хлопчики та дівчата співали, танцювали, змагалися у спритності та силі і, навіть, варили бограч… Це був неабиякий заряд позитивними емоціями. Навчити таких маленьких діток настільки артистично виступати треба мати неабиякий талант та терпіння.

З вітальними словами перед присутніми виступили координатор Руху підтримки Закарпатських військових – Виноградів Михайло Роман та староста села Марія Горбалюк. Завідувачка ЗДО Неля Костак подякувала всім присутнім за чудово організоване свято і кожній групі та присутнім воїнам-односельцям вручила подяки. А були на святі Іван Віщак, Іван Шегда, Ярослав Деяк та Віталій Маргітич, дружина загиблого Василя Гаврильця Руслана та бубуся Олександра Чорного Наталія Кевежді. Також ярмарок відвідали керівники освіти Виноградівської ОТГ Юрій Свищо та Галина Чабрун з колегинями Наталією Балаж та Тетяною Дешко, директорка Виноградівської гімназії Марія Білак, чимало односельців та гостей села…
Всі присутні мали змогу придбати різні смаколики, наробити кучу світлин біля чудових тематично-етнічних та осінніх фотозон, поспілкуватися і повеселитися.


На завершення свята підсумували зібрані кошти для потреб наших славних захисників Збройних сил України – 69 606 гривень. Зазначимо, що 5765 гривень виручила за власноруч намальовані картини патріотичної тематики дев’ятирічна Євгенія Деяк, батько котрої нещодавно повернувся з фронту. Дівчинка малює з 4 рочків. З перших днів війни виручені за картини гроші передає для потреб армії.


Всі зароблені на ярмарку гроші, а також печиво, цукерки та яблука Неля Іванівна передала волонтерам Руху підтримки закарпатських військових.
Наталія КОБАЛЬ