Дві дівчини із Виноградова вийшли у фінал національного конкурсу «Міс Україна 2023».

Дві дівчини із Виноградова вийшли у фінал національного конкурсу «Міс Україна 2023».

Про це йдеться на офіційному сайті конкурсу.

Знайомтесь:

20-річна Анастасія Феєр з міста Виноградів. Вона – студентка Ужгородського національного університету. Здобуває дві вищі освіти на факультетах соціальних наук та іноземної філології. Володіє англійською та німецькою мовами. Переможниця «Міс Закарпаття 2021». Займається моделінгом, любить читати книги, подорожувати та вивчати культуру інших народів. Веде активний спосіб життя. Займається аеробікою, великим тенісом, любить походи в гори. Так про Анастасію йдеться в презентації

27-річна Дар’я Міненко також з Виноградова. Свою модельну кар’єру дівчина розпочинала в агентстві One Models (Ужгород). Працює в індустрії моди та знає, що краса, яка змушує вас сяяти завжди є внутрішньою. Вважає, щоб представити себе на «Міс Україна» – дівчина має бути в балансі з собою та природою. Розумна, з манерами та голодна до знань. Добра та сильна, співчутлива та культурно обізнана. Так презентувала себе Дар’я.

Наразі на офіційному сайті Національного конкурсу «Міс Україна» триває онлайн голосування за «Міс Україна 2023». Вперше у ролі журі зможе бути кожен українець, віддавши свій голос за улюбленицю.

Потрібно обрати трьох переможниць конкурсу: МІС УКРАЇНА, МІС IНТЕРНЕШНЛ, МІС ЗЕМЛЯ.

Натиснути жовту кнопку «Проголосувати» та ввести свій номер телефону для отримання смс підтвердження. Ввести код, що надійшов на телефон. Голосування є безкоштовним.

Наші учасниці фіналу «Міс Україна 2023»  беруть участь під номерами 14 (Дар’я Міненко) та 21 (Анастасія Феєр).

Онлайн голосування триватиме до 21 вересня. Підтримати наших дівчат можна за посиланням: https://missukraine.ua/contestants-2023