icon clock03.12.2014
icon eye39
Оголошення

ПАТ «Закарпаттяобленерго» попереджає:

через аварійну ситуацію на Запорізькій АЕС в Україні з 1 грудня вводять графіки обмеження електроенергії.
ПАТ «Закарпаттяобленерго»  інформує споживачів про те, що на адресу всіх обленерго України надійшло розпорядження ДП НЕК «Укренерго» наступного змісту: «У зв’язку з аварійним  вимкненням на Запорізькій АЕС потужністю 1000М Вт і виникненням дефіциту потужності, який не покривається, у понеділок 1.12.14 р. з 7:00 для збереження цілісності об’єднаної енергетичної системи України будуть введені  графіки обмежень по потужності й енергії в повному обсязі».
У зв’язку з цим ДП НЕК «Укренерго» зобов’язало всі обласні енергопостачальні компанії неухильно виконувати встановлені ліміти зі споживання електричної потужності, а також терміново довести цю інформацію до споживачів.
З огляду на все вищенаведене ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить споживачів не панікувати і з порозумінням поставитися до можливих відключень, адже це не забаганка підприємства, а необхідність, спричинена аварійною ситуацією в енергосистемі України.
Також керівництво ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить споживачів самостійно обмежити власне споживання електричної енергії, щоб зменшити навантаження на об’єднану енергетичну систему України.
Адміністрація товариства також нагадує: споживачі з будь-яких питань щодо запровадження обмежень, а також з будь-яких інших приводів можуть звернутися до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0-800-50-16-20 (зі стаціонарних та мобільних телефонів безкоштовно).


Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»