Золтан Бабяк поїхав на передову

Про це берегівський міський голова написав на своїй фейсбук-сторінці. Нагадаємо, що півроку тому він уже був на фронті у воїнів-земляків, котрі вважають себе етнічними угорцями і служать в теробороні. Тепер знову забрали все необхідне за списком потреб, і в дорогу.

“Всі елементи пакету підтримки придбані відповідно до заявок керівника ТРО. Сподіваємося, що пікап та 5 мультифункціональних дронів допоможуть зберегти життя нашим хлопцям, посприяють у боротьбі проти окупантів та наблизять нас до перемоги. Також з-поміж доставленого нами вантажу були і медикаменти та солодощі. Діти наших закладів освіти залишили теплі повідомлення для військових на коробках з подарунками. Керівниця управління освіти та культури Едіта Бабяк чудово організувала відправлення цього сегменту.
Комбат Максимлюк Андрій Ігорович прийняв технічні засоби та висловив вдячність нашій громаді за систематичну підтримку. Також командир подякував і депутатам за всебічну поміч. Приємним жестом на знак подяки нашій територіальній громаді від наших захисників став прапор Берегова з їх підписами, який ми з гордістю веземо додому.
Я також просив всіх хлопців після служби обов’язково повернутися на батьківщину.
Чекаємо всіх вдома, а також зі свого боку продовжуємо тримати фокус на допомозі ЗСУ!” – написав на своїй сторінці у фейсбуці Берегівський міський голова Золтан Бабяк.