У Виноградові подружжя отруїлося чадним газом від генератора

В Україні продовжуються аварійні та планові стабілізаційні відключення електропостачання, зумовлені масованими ударами ворога по об’єктах критичної інфраструктури. Тож населення задля обігріву та освітлення своїх осель використовують генератори. Однак, при їх експлуатації не кожен дотримується правил безпеки, нехтуючи попередженнями рятувальників. Адже генератори продукують не тільки енергоживлення, а й чадний газ. Особливу небезпеку він несе, коли такі прилади встановлюють у приміщеннях.
Так, учора ввечері стався трагічний випадок на вул. Висоцького, що у м.Виноградів. У приватному житловому будинку виявили подружжя без ознак життя. Обставини загибелі людей встановлюють правоохоронні органи. За попередніми даними, все могло статися через отруєння чадним газом, що був спродукований роботою генератора, котрий був встановлений у гаражному приміщенні, суміжному з житловими кімнатами помешкання.
Фахівці Служби порятунку звертаються до співвітчизників. Не нехтуйте правилами пожежної безпеки при експлуатації приладів, що генерують світло та тепло. Будьте обережними, бережіть себе та своїх близьких!
ДСНС м. Виноградів