У Шаланківській школі провели капітальні роботи до початку навчального року

Голова Виноградівської районної ради Віталій Любка за участю керівника Центру з обслуговування закладів освіти Юрія Свища, голови бюджетної комісії районної ради Едена Албока відвідали Шаланківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів з метою вивчення стану підготовки закладу до початку навчального року.
Так, ще минулого року в Шаланківській школі розпочато заміну старих дерев’яних вікон на сучасні металопластикові, на що сесією районної ради було спрямовано близько 1 400 000 грн. Вже цього року для продовження капітального ремонту будівлі, заміну вікон та міжкоридорних дверей в Шаланківській школі з супровідними роботами з районного бюджету виділено 1 млн. 440 тис. грн. Також в усіх класних приміщеннях та коридорах освітнього закладу замінено світильники. Наразі, в цьому закладі роботи по підготовці до нового навчального року добігають кінця.
Як зазначив керівник району Віталій Любка, заміна старих дерев’яних вікон на сучасні металопластикові дозволить суттєво зменшити використання енергоресурсів під час опалювального процесу, забезпечить належне перебування дітей та працівників у школі.
У свою чергу директор Шаланаківської загальноосвітньої школи Діана Ізай відмітила, що педагоги дуже задоволені тим, що керівництво району разом з депутатами подбали про створення комфортних умов під час навчального процесу.

Виноградівська районна рада.