У Фертешолмашській школі облаштували бібліотеку та внутрішні вбиральні

19 серпня голова Виноградівської районної ради Віталій Любка за участю керівника Центру з обслуговування закладів освіти Юрія Свища відвідали Фертешолмашську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів з угорською мовою навчання.
Під час свого візиту до освітньої установи вони оглянули класи та перевірили виконані ремонтні роботи. Так у закладі облаштували внутрішні вбиральні. Будівля школи збудована у 60-х роках і до цього часу учні та працівники школи відвідували вуличний туалет. Наразі, після капітальних робіт, тут встановили сучасну сантехніку, бойлер, сушарки для рук, нові світильники, а на території закладу встановили очисну споруду каналізації – біотал.
Окрім того, у закладі освіти також відремонтували приміщення бібліотеки, де встановили сучасне освітлення, виконали побілку стелі та стін, уклали плитку тощо. На проведення цих капітальних робіт з районного бюджету було спрямовано близько 1 млн. грн.
Директорка Агнеш Нодь розповіла про інші першочергові питання закладу, підготовку до початку нового навчального року тощо.

Виноградівська районна рада