Народний депутат Владіслав Поляк провів прийом громадян

11 та 12 червня народний депутат України Владіслав Поляк провів прийом громадян. Про це політик зробив допис у своєму профілі у соцмережі. Адміністративно-територіальна реформа, будівництво та ремонт доріг, розвиток спортивної інфраструктури – теми, які неодноразово обговорювали у ці дні.
«Завершив дводенний марафон зустрічей з виборцями.
Моїх земляків напрочуд хвилює питання адміністративно-територіальної реформи, як далі розвиватимуться події, як Закарпаття загалом, і громади зокрема житимуть за новим укладом.

Вважаю, що наразі в нас ще є шанс внести корективи у цей план. Маю надію, ми ще зможемо відстояти за Виноградовом статус центру об’єднаного району.
Говорили на одвічну для Закарпаття тему – будівництво та ремонт доріг у краї.
Так, обговорили з представниками громади Виноградова ремонт дороги по вул. Копанській та Івана Франка, про перенаправлення великовагового транспорту в об’їзд центру Виноградова, ремонт дороги Іршава – Лоза.
Мені приємно, що є розуміння, що такі питання не вирішуються за один день, і що мешканці рідного Виноградова погоджуються з тимчасовими незручностями, викликаними перекриттям кількох вулиць, адже знають, що кінцевий результат вартий очікування», – написав нардеп.
Крім того, на прийом прийшли місцеві підприємці, які постраждали від обвалу будівлі кінотеатру «Промінь». Там склалася доволі складна ситуація, оскільки розвали досі не розібрали, тож підприємці не можуть повернутися до роботи, і підрядник відмовляється виплатити компенсації за завдані збитки.
«Одне з найгостріших питань – відновлення роботи міського ринку у Виноградові, який постраждав через обвал будівлі кінотеатру «Промінь».
До мене звернулися підприємці з проханням посприяти, аби підрядник виплатив постраждалим матеріальну компенсацію. Одразу після надзвичайної ситуації фірма підрядника обіцяла провести всі виплати, зараз же відхрещується від своїх слів, мовляв коштів на це нема.
Крім того, розвали досі не розібрали, тому підприємці вже місяць не можуть повернутися до роботи. І це додатково після двох місяців карантину!
Цю ситуацію тримаємо на контролі, зроблю все, що у моїх силах, щоб пришвидшити цей процес», – ідеться у дописі нардепа.

Пес-служба Народного депутата України Владіслава ПОЛЯКА