На Виноградівщині відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту

9 вересня у великому залі засідання районної ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. Із професійним святом тренерів, спортсменів та інших представників цієї галузі привітали голова районної державної адміністрації Ігор Вантюх, голова районної ради Віталій Любка та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Терезія Тодавчич.
– Традиційно, згідно Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94, у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту. Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. Бажаю всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України, – зазначив у вітальному слові Ігор Вантюх та нагородив грамотами Виноградівської районної державної адміністрації тренерів, викладачів та спортсменів району.
Затим, зі словами вітань виступили голова районної ради Віталій Любка, начальник відділу освіти райдержадміністрації Терезія Тодавчич, т.в.о. директора комунального закладу «Виноградівська дитячо-юнацька спортивна школа» Виноградівської районної ради Іван Боршош та тренер-викладач з футболу Виноградівської районної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Іван Рабовський.

Виноградівська РДА