Де цими вихідними можна вакцинуватися від COVID-19?

Нещодавно у Закарпатській ОДА під головуванням виконувача обов’язки голови облдержадміністрації Мирослава Білецького провели позапланове засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС. Члени комісії прийняли рішення створити додаткові Центри вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19. Вони функціонуватимуть у різних містах області у найближчі вихідні, 26 і 27 червня.
«Робота Центру вакцинації в Ужгороді показала, що закарпатці хочуть імунізуватися. За два дні тут вакцинувалися понад 700 осіб. Тому допоки в області складається сприятлива епідеміологічна ситуація, є можливість використати цей час для максимального охоплення закарпатців вакцинацією», – прокоментував Мирослав Білецький.
Так, Центри вакцинації, окрім Ужгорода, запрацюють у Мукачеві, Виноградові, Тячеві і Хусті.
В інших містах, колишніх райцентрах, продовжать свою роботу пункти щеплень на базі амбулаторій загальної практики сімейної медицини.
Отримати першу дозу щеплення зможуть не лише ті, хто записався у листі очікування через додаток «ДІЯ», а й усі бажаючі.
Центр вакцинації працюватиме у Виноградові 26 та 27 червня з 10-ої до 16-ої години за адресою: пл. Миру, 3 (Виноградівський міський будинок культури).
Отже, отримати першу дозу щеплення зможуть усі бажаючі. При собі необхідно мати медичну маску, паспорт та ідентифікаційний код.
Після введення дози вакцини особи певний час будуть перебувати під наглядом лікарів на випадок скарг.