ДЕПУТАТ ДОТРИМАВСЯ СВОГО СЛОВА

Народний депутат України Іван Балога активно допомагає своїм землякам. Завдяки його особистому сприянню вирішуються нагальні питання та реалізовуються в життя намічені справи. Така щира підтримка дуже важлива і потрібна сьогодні.
Ще напередодні виборів до Верховної Ради Іван Іванович зустрічався з різними колективами Виноградівщини, зокрема, завітав до нашого дошкільного навчального закладу, щоб з’ясувати, які проблемні питання нас турбують і потребують вирішення. Звичайно, проблем у нас вистачає. Але найперше ми потребували негайного облаштування доріжок з обох боків до входів у дитсадок.  Бо під час дощу вода тривалий час не зникала і діткам незручно було ходити. Тому ми просили Івана Івановича посприяти в тому, аби нам облаштували доріжки.
Коли Іван Іванович у березні черговий раз відвідав ДНЗ, то запевнив, що допомога буде найближчим часом. Наразі, як бачите, свого слова він дотримався. За два тижні робітниками було зроблена вся робота: завезено щебінь, пісок, бордюри і викладено доріжки на площі 320 квадратних метрів. Тепер обидва входи охайні, а головне сухі під час дощу.
Колектив закладу, батьки та вихованці безмежно вдячні Івану Івановичу за небайдужість і таку вкрай потрібну допомогу. Бажаємо народному обранцю здоров’я, щастя, Божого благословення у всіх  добрих справах і починаннях.


Людмила МАТІЙ, завідувачка міського ДНЗ №8