ШВИДКА ДОПОМОГА СІМ’ЯМ УЧАНИКІВ АТО

У четвер в офісі районної організації КМКС зібралися рідні тих військовослужбовців, які з Виноградівщини мобілізовані на Схід країни, захищати суверенітет України.
Матерів, жінок, батьків  зустрів голова районної організації КМКС Йосип Борто, який зазначив: Президія «КМКС» прийняла рішення та оголосила збір коштів у тих населених пунктах краю, де діють  осередки Товариства на допомогу сім’ям, чиї рідні воюють в АТО. На заклик активно зреагувала громадськість Текова, Королева, Гуді, Карачина, Чепи, Неветленфолу та інших сіл.
Долучилися й меценати із-за кордону,  зокрема місцеве самоврядування м. Ніредьгази (Угорщина). Спільними зусиллями зібрано немалу суму, що розподілено порівну між сім’ями, які залишилися без чоловіків. На Виноградівщині за поданими заявками 15 сімей отримало по 3000 гривень.
Йосип Йосипович побажав, щоб військовослужбовці чим скоріше повернулися до рідних здоровими, живими, щоб на нашій землі ніколи не було війни. Висловив щиру вдячність всім, хто долучився до благородної й необхідної справи.


Вл. інф.