Чергова нарада по проведенню шостої хвилі мобілізації

2 липня під керівництвом т. в. о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі відбулася нарада про хід виконання плану шостої черги часткової мобілізації, участь у якій взяли керівники правоохоронних органів, підприємств, установ та організацій основного кола району, представники Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного комісаріату.
Військовий комісар Юрій Богдан інформував про основні завдання та проблемні питання, які виникають під час проведення шостої черги мобілізації. Акцентував увагу на необхідності активної участі підприємств, установ та організацій усіх форм власності до своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу. Юдіта Петеі наголосила на продовженні спільних злагоджених дій органів влади, місцевого самоврядування, військового комісаріату та громадськості з виконання плану мобілізації, додержання рівномірного підходу при мобілізації усіх верств населення.
Цього ж дня відбулася робоча зустріч т. в. о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі з військовим комісаром Закарпатського обласного військового комісаріату, полковником Олегом Вінницьким. Під час заходу військовий комісар інформував Юдіту Петеі, що у рамках 6 хвилі мобілізації, яка почалася 19 червня, із Закарпатської області до війська мають мобілізувати 1100 військовозобов’язаних, з яких 100 офіцерів. Запевнив, що жодного мобілізованого не відправлять у зону бойових дій без проходження навчання, висловив надію на активній співпраці органів влади Виноградівського району та військового комісаріату із забезпечення виконання заходів шостої хвилі мобілізації. Після зустрічі полковник Олег Вінницький ознайомився зі станом будівлі Виноградівської філії Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного комісаріату та інформував про можливість  відновлення роботи військового комісаріату у Виноградівському районі.
Прес-служба Виноградівської РДА