У ФУТБОЛ ГРАЛИ І ХЛОПЦІ, І ДІВЧАТА

Зіграно чергові тури у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття, де виступають збірні команди  районної  ДЮСШ  «Колос». У  старшій  віковій  категорії  1999-2000 р. н. наша збірна  зіграла у домашній зустрічі в нічию із ровесниками СОК м. Мукачево. Команда мукачівців виступає у вищій лізі чемпіонату України у своїй віковій категорії та займає лідируючі позиції у турнірній таблиці, тому вийшовши на гру, підопічні старшого тренера ДЮСШ «Колос» Ігоря Григоровича були націлені тільки на атаку воріт суперника, але припустилися прикрої помилки у захисті і пропустили першими гол у свої ворота. Знову позитивно себе зарекомендували у цій грі гравці збірної «Колоса» Роман Орос та Петро Монда з Королева. Продемонструвавши комбінаційну гру, у нападі «колосівці» створили гострий момент у штрафному майданчику гостей та порушили правила і суддя призначив одинадцятиметровий удар, який влучно пробив Роман Орос. Результативна нічия дала змогу залишитися збірній «Колоса» на першому місці у турнірній таблиці.
Другу гру поспіль виграли у своїй підгрупі юнаки збірної ДЮСШ «Колос» 2001-2002 р. н. Приймаючи на футбольному полі «Ардовець» у Підвиноградові ровесників із ДЮСШ Іршави, наші хлопці показали добре злагоджену командну гру і в лінії захисту, і в лінії нападу. Створивши декілька стовідсоткових моментів біля воріт гостей, «колосівці» отримали право на штрафний удар, який влучно виконав Борис Штефан із Королева. Єдиний забитий гол у цьому поєдинку приніс три очки у скарбничку «Колоса».
Перші очки долучили до свого активу підопічні старшого тренера ДЮСШ «Колос» Івана Рабовського у віковій категорії 2003-2004 р. н. Зігравши на рівних із ровесниками ДЮСШ Іршави, наші хлопці мали декілька моментів забити гол у ворота суперника, на вістрі атаки був нападник Василь Сагайдак з Підвиноградова. Результат гри 0:0 дав можливість нашій команді повірити у власні сили і продовжувати боротьбу у чемпіонаті.
На штучному майданчику ім. Юрія Чиркова у Королеві відбувся черговий тур чемпіонату ДЮФЛЗ у віковій категорії 2005 р. н. і молодші. У двох іграх цього туру збірна ДЮСШ «Колос» (ст.тренер Олександр  Гелетей) здобула одну перемогу і одну поразку. Обігравши команду ДЮСШ Берегівського району з рахунком 1:0 (гол забив Давид Микулюк із Чепи), у наступній грі «колосівці» програли з рахунком 3:1 ровесникам  із  с. Сільце Іршавського району.
Розпочалися ігри на кубок області «Золота осінь» серед жіночих команд. У першій грі зустрілися між собою команди районної ДЮСШ «Колос» та ДЮСШ освіти. На чотири забиті м’ячі у ворота суперників, які провели дівчата збірної ДЮСШ «Колос», освітяни не відповіли жодним голом. Хет-трик у цій зустрічі на рахунку Вікторії Філіп із Підвиноградова та добре злагоджена гра Дарини та Олександри Григорович з Чорнотисова, а також вихованців тренера збірної «Колоса» Михайла Гоздока Наталії Подраної, Діани Гріги, Мар’яни Дорчинець із Королева дають хороші шанси для наступних виступів у цих змаганнях, фінальна частина яких пройде в Хусті.



Іван РАБОВСЬКИЙ,
старший тренер ДЮСШ  «Колос»