УЧНІ ВПУ-34 ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ПІДТРИМКИ ВОЯКІВ АТО

На спільному засіданні дирекції ВПУ-34 та учнівської ради в День учнівського самоврядування було прийнято рішення виготовляти пічки-«буржуйки» для вояків АТО.
Тож незабаром в електрогазозварювальній майстерні педагогами нашого училища було налагоджено випуск саморобних мобільних обігрівачів. Пристрій виготовлено з газового балону. Він легкий і зручний у застосуванні. З його допомогою можна зігрітись, підігріти та зготувати їжу. Крім того, додатково споруджено зйомну конструкцію, яка кріпиться зверху, для сушіння взуття та одягу.
До цієї роботи долучилися викладачі та учні, а особливо група ТУ-зварювальники під керівництвом майстрів виробничого навчання Івана Бірова та Василя Марушки. З-поміж учнів найбільш активними були Соболч Шіпош, Крістіан Нодь, Іван Тернинко, Антон Онисько, Владислав Ловас та Роберт Йоно. Силами учнів зібрано витратні матеріали для перших п’яти «буржуйок», які вже найближчим часом будуть відправлені за допомогою волонтерів на Схід. Виготовляти такі обігрівачі  в нашій майстерні можна в необхідній кількості, оскільки це потребує мінімальних витрат. Головне, аби був необхідний матеріал. Тому, користуючись нагодою, звертаємося до всіх жителів міста та району з проханням: якщо ви маєте газові балони, передайте їх у майстерню ВПУ №34. Адже «буржуйки», виготовлені тут, обігріють вояків АТО.


Світлана МІНДАК,
заступник директора з навчально-виховної роботи