Районна влада змінює підхід до роботи

Минулого тижня в сесійній залі райдержадміністрації під керівництвом т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеї за участі голови районної ради Олега Любімова відбулася семінар-нарада з сільськими, селищними та міським головами.
Розпочинаючи нараду, очільниця району наголосила на важливості подальшої           співпраці адміністрації, ради та органів місцевого самоврядування, зазначивши що відкрита для діалогу.
– Відтепер ми змінюємо підхід до роботи. Ми не уникаємо проблемних питань і будемо спільно шукати на них відповіді, адже саме на місцевому рівні постає більшість питань, які пов’язані із забезпеченням комфортності проживання громадян, благоустрою сіл та селищ, надання послуг — наголосила Юдіта Петеї.
Керівники органів місцевого самоврядування по черзі озвучили невирішені та наболілі проблеми, зокрема, йшлося і про стан доріг, стихійні сміттєзвалища, недостатнє фінансування та ін.
Особливий акцент в ході семінар-наради зроблено на підготовку до опалювального сезону 2014-2015 років. Очільниця району наголосила на необхідності підготовки аналізу та економічного обґрунтування, а відтак і реалізації проектів щодо облаштування закладів і установ бюджетної сфери системами опалення, альтернативних газовим.
Керівників органів місцевого самоврядування також проінформовано про вимоги щодо дотримання місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування вимог Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», про перелік адміністративних послуг, які надаються центром надання адміністративних послуг районної державної адміністрації та про підготовку та вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років.


Виноградівська РДА